Mainonta & Markkinointi

Google Adwords

Google AdWords on hakukone Googlessa tuotettavaa hakusanamainontaa. Kun hakukoneen käyttäjä tekee haun jollakin hakutermillä, aktivoituvat sillä hakusanalla mainostavien mainostajien linkit teksteineen hakutulosnäkymään. Me autamme kohdentamaan kampanjanne kustannustehokkaasti. Autamme myös Google-mainostilin perustamisessa ja perehdytämme tarvittaessa henkilökuntaanne asian tiimoilta.

Youtube-mainokset

Olet varmasti nähnyt Youtube-videomainoksen ennen videota jota olet halunut katsella. Me teemme oikealle ryhmälle kohdennetun mainoskampanjan joka ei ole ärsyttävä ja joka tekee tulosta kustannustehokkaasi. Video on yksinkertaisimmillaan radiomainoksen tyylinen ääniraita joka on höystetty maukkain liikkein tuotekuva- ja tekstianimaatioiden avulla. Muistattehan että hyvin suunniteltu videomainos toimii myös liiketiloissanne.

Facebook Ads

Media Turku suunnittelee juuri teidän liiketoiminnalle järkevän kampanjan joka on kustannustehokas, hyvin kohdennettu ja jonka seurannan avulla pystymme yhdessä tehostamaan entisestään toimivuutta. Autamme myös Facebook-mainostilin perustamisessa ja perehdytämme tarvittaessa henkilökuntaanne asian tiimoilta.

lehtimainonta

Noin 80% suomalaisista lukee edelleen painettuja sanomalehtiä ja aikakauslehtiä. Teemme myös painettua mainontaa 30 vuoden kokemuksella.