Äänituotanto & Masterointi

Jesse Juup

MediaTurku CEO – Tuottaja ja äänivelho Jesse Juup on tehnyt musiikkia jo 80-luvusta alkaen. Jesse toimii useammassa bändissä, mm. Ritarikunta, Konekonekone ja Tervakello musiikin tuottajana sekä muusikkona. Mainos- , animaatio- ja videotuotannon oheella Jessen työpäivään kuuluu myös ääni- ja musiikkituotantoa. Masterointipalvelut on toiminut jo vuodesta 2001.

Miksaus

Miksaustöistä sovitaan aina palaverin pohjalta. En mielelläni tee one-off miksauksia, vaan ainoastaan suurempia kokonaisuuksia kuten EP tai pitkäsoittoja, toki pitkä-aikaisille yhteistyökumppaneille hoituu yksittäisetkin hommat. En miksaa live-keikkoja.

Hinnat projektin mukaan alk. 500€ + alv.

Tuottaja

Jesse Juup on tuottanut runsaasti biisejä eri artisteille sekä myös suurempia kokonaisuuksia  (EP, LP) esim. Sammal (Svart Records), Ritarikunta (Monsp Records). Myös esituotanto ja bandcoaching tyyliset hommat hoituu jos projekti on kiinnostava ja sopivan haastava. Isommista projekteista sovitaan palaverin pohjalta. 

Hinnat projektin laajuuden mukaan alk. 1200€ + alv.

Sävellys / remix

Sävellykset artisteille, tunnusmusiikki, äänilogot, tuotantomusiikki, mainosäänet, pelimusiikki, äänimaisemointi (soundscape), foley, remiksaukset, versiot, dubit ja esiintyjille räätälöydyt taustamusiikit. Soita ja kysy!

Hinnat alk. 50€ + alv.

Masterointi

Masteroinnit n. yhden työviikon varoitusajalla. 

Hinnat:
35€ + alv / biisi (minimi 3 biisiä)
350€ + alv / koko albumi (74min)
Instrumental versiot 10€ + alv / biisi masteroinnin yhteydessä.
Kokoelmalevyt alk. 350€ + alv. Ota yhteyttä.

Omakustanteille ja junioreille aina mukavat alennukset!

Materiaalit toimitetaan molempiin suuntiin digitaalisesti. 
(Ohjeistus tulee ladattavaksi tähän.)

Mainostuotanto

Radiomainokset, televisiomainokset, youtube tai facebook videomainonta. MediaTurku toimittaa ja Jesse Juup spiikkaa. Jesse on toiminut ääninäyttelijänä useassa mainoksessa vuosien varrella. 

Hinnat alk. 99e + alv.

"Jesse on mun luottomasteroja. Itse Ritarikunnan tuotantoa fanittaneena on ollut hyvin selvää käyttää hänen osaamistaan."
5/5
"Jesse on 100% luotettava ammattilainen. Hän on saanut mun räkäsimmätkin kotistudioviritykset soundaamaan hyvältä myös yökerhon kokoisissa äänentoistolaitteissa."
5/5
"Yhteistyö on aina ollut mutkatonta ja työn laatu huippunsa hiottu. Kiitos!"
5/5